duminică, 6 ianuarie 2013

SOLUŢIA CHINEZĂ

La multi ani!
S-a mai dus inca un an ...si vor mai urma probabil altii fara sa ne dam seama de ce se intampla in Romania,sau poate nu ne intereseaza.Ne gandim si la viitorul copiilor nostri? Probabil ca nu ,din moment ce nu ne pasa de viitorul tarii.Ce facem? Pana cand stam si asteptam? Ce asteptam? Vremuri mai bune? In niciun caz! Trebuie sa facem ceva pentru copii nostri,pentru viitorul lor!Ajunge cu jaful !!! Destul s-a furat! Ve-ti intelege ce vreau sa spun.Am citit de curand un articol care mi-a placut si pe care vreau sa vi-l impartasesc:
http://povestideaerodrom.wordpress.com/2012/09/20/solutia-chineza/

Un comentariu:

  1. Parerea mea este ca oamenii se trezesc din adormire numai avand exemple de implicare.Nu iesit in strada sau vociferari la Tv...astea le-au vazut de s-au plictisit de 22 de ani.Ci,genul "membrii RDCN s-au implicat in...crearea,ajutorarea,invatarea etc";aspecte care sa scoata in evidenta posibilitatea de Renastere.
    Chestia cu ...clasa politica corupta,hoti,distrugatori ai tarii etc nu aduce decat o copiere a vorbelor aruncate de presa si de rivalii politicieni intre ei...clasicul aratat cu degetul catre clasa rivala.Romania are nevoie de cu totul alt gen de abordare,fara a arata cu degetul si un exemplu de implicare...genul "tace si face".

    RăspundețiȘtergere