miercuri, 26 ianuarie 2011

SCRISOARE DESCHISĂ CĂTRE ROMÂNI ŞI ÎNTREAGA LUME

Dragi Prieteni,

Vă trimit forma mea de protest faţă de odioasa şi nelegitima conducere  a României.

Vă rog să faceţi public acest mesaj şi să îl transmiteţi către presa din străinătate,să afle întreaga lume că NOI ROMÂNII nu vom mai accepta să fim îngenuncheaţi şi supuşi la diverse EXPERIMENTE: SĂRĂCIE, CRIZĂ ... şi constat acum FOAMETE.

Noi Românii nu aceptăm să mai fim nici cobaii, nici cerşetorii şi nici sclavii lumii şi cu atât mai puţin batjocura „aleşilor” noştri!

Aşa să ne ajute Tatăl Ceresc!
Cu stimă,
Camelia V. R. Dragi români şi dragă lume,

Vă scriu această scrisoare cu speranţa că în România, ura va fi înlocuită cu iubirea, necredinţa cu credinţa, răul cu binele, minciuna cu adevărul, nedreptatea cu dreptatea, indiferenţa cu implicarea, teama cu îndrăzneala, dezbinarea cu unitatea.
Vă scriu pentru că nu mai suport umilinţa şi batjocură la care suntem supuşi continuu în interiorul şi  în afara ţării.
Vă scriu pentru că România este plină de case cu luminile stinse, adică de suflete triste.
Combat din start orice acuzaţie că pe mine ar putea vreodată cineva să mă mituiască pentru a spune ceea ce simt şi gândesc. Vă spun foarte clar că această scrisoare este dictată de propria mea conştiinţă. Şi declar, asemenea lui Mahatma Gandhi, că unicul tiran în lume pe care l-aş putea accepta în această viaţă este propria mea conştiinţă.

AŞADAR:

D-le Băsescu Traian, eu, ca român şi creştin, NU vă recunosc ca preşedinte!
În primul rând pentru că v-aţi instalat pe tron prin fraudarea masivă a alegerilor.
În al doilea rând pentru că după această crimă împotriva democraţiei aţi ieşit în faţa românilor şi aţi declarat cu rânjet crocodilesc: „E un fleac, i-am ciuruit!”
Impresionant! Aţi ciuruit 5 milioane de Români care NU v-au votat!
Şi ce-aţi vrea d-le Băsescu, să mă resemnez, să plec capul şi, asemenea Comisarului Moldovan, să constat: „Un fleac... m-au ciuruit”
NU, d-le Băsescu nu o să plec capul, ci o să privesc spre Cer, pentru că îmi este scârbă să vă privesc figura întunecată de ura cu care aruncaţi săgeţi otrăvite în acest popor necăjit.
În al treila rând pentru că nu sunteţi demn să fiţi preşedintele românilor.
Şi îi întreb pe români:
În ce ţară, un preşedinte atacă mamele şi copiii, dar ocupă încă funcţia de preşedinte?
Vă amintiţi d-le Băsescu declaraţiile pline de venin la adresa tuturor cetăţenilor acestei ţări, dar mai ales la adresa iubirii şi a purităţii, a prezentului şi a viitorului?
"In orice caz, în ultima vreme am observat că România nu mai are femei, are mămici. Şi nu mai are copii, are bebeluşi. Toată ţara asta a devenit o ţară de mămicuţe şi bebeluşi", aţi afirmat ironic, susţinând că, până la urmă, Guvernul a ales varianta optimă.
Optimă este şi intenţia dvs. criminală de a desfiinţa spitale pline de microbi şi de a le transforma în creşe şi azile pentru bătrâni?
Ştiţi dvs. d-le Băsescu ce fel de mamă este lupoaica? Este o mama excelentă, care îşi ingrijeşte perfect puii, aparându-i până şi de prezenţa lupului-tată. Iar domnia voastră sugeraţi că o mamă ar trebui să-şi părăsească bebeluşul, căci aşa se numeşte un nou-născut, şi să se întoarcă în câmpul muncii după 3 luni. Aşa aţi fost crescut dvs, fără protecţia şi mângâierea caldă a mamei? Aşa vreţi să fie crescuţi copiii românilor?
În al patrulea rând pentru că promulgarea Legii Educaţiei de către domnia voastră la data de 04.01.2011 este un act de mare trădare naţională. Şi citez un cunoscător: “Legea nu ajută la românizarea şi asimilarea maghiarilor, dimpotrivă amplifică conştiinţa separatismului, a diferenţei identitare, lucru ce va duce apoi la pretenţii autonomist/teritoriale şi deci la distrugerea unităţii statului român.”
Şi nu este doar un act de trădare, ci şi o încălcare GRAVĂ A CONSTITUŢIEI. Ce să cred, că la momentul promulgării sufereaţi de amnezie? Atunci vă reamintesc ce aţi declarat la începutul lunii februarie 2009: ”Ţinutul Secuiesc nu va fi niciodată autonom în România, iar nici un politician român nu va permite încălcarea Constituţiei, care prevede ca statul nostru este naţional, unitar şi suveran”. Se pare că dvs. v-aţi permis şi vă permiteţi încălcarea Constituţiei!
Si să vă reamintesc o declaraţie din februarie 2008: "Ştiţi cum arată clasa politică acum? Vă spun sentimentul meu şi să nu vă gandiţi că aş viza doar vechi politicieni transferaţi din regimul anterior. Uneori ai senzaţia că e ca o zoaie pe un geam. Geamul casei ăsteia care e Romania, cand dai să te uiţi e plin de zoaie. Nu vezi bine nici afară, nici de afară in casă să constaţi e curată casa..."
Constat că vă complaceţi în această zoaie şi-i acoperiţi pe Români şi România cu mocirlă.
Ce vreţi d-le Băsescu ca să vă daţi demisia? Să vă provoc la duel?
DA, vă provoc la un duel al ADEVĂRULUI şi al ONOAREI!      
Şi dacă nu aş fi femeie, ci bărbat aş lua sabia în mână şi v-aş provoca la un duel ADEVĂRAT.
Vreţi respect? Dar dvs. ne respectaţi pe noi şi simbolurile acestei ţări? Aflaţi dvs. că eu nu sunt de acord ca dvs.să întinaţi simbolurile României şi să înlocuiţi fondul albastru al stemei României cu unul mov. Nu faceţi fetişuri din simbolurile noastre!


D-le Boc Emil, eu,  ca român şi creştin, NU vă recunosc ca premier!
În primul rând pentru că sunteţi singurul premier demis de Parlament în 20 de ani şi repus în funcţie, sfidător la adresa naţiunii, de d-l Băsescu Traian.
În al doilea rând pentru că aţi susţinut legea dublei cetăţenii a maghiarilor. Şi după cum bine remarcă domnul Rotundu, prin acest act aţi "trădat interesele naţiunii române, acceptând ca pe teritoriul nostru să se aplice o lege a Ungariei şi nu una oarecare, ci una care pune în pericol unitatea teritorială şi de limbă a statului român."
În al treilea rând pentru că sunteţi un ţucălar mic şi obedient , aşa cum bine vă descrie marele nostru poet naţional, Adrian Păunescu, în „Rugă pentru România” şi faceţi de ruşine cea mai nobilă profesie, cea de profesor. Ştiţi care este acum în România culmea premierului? Să fii profesor de Drept Constituţional, să încalci continuu Constituţia şi să faci abuz de asumarea responsabilităţii.
Vă provoc să vă asumaţi şi DEMISIA!

D-na Udrea Elena, eu,  ca român şi creştin, NU vă recunosc ca ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului şi mai ales nu recunosc frunza ca brand de ţară, frunză pentru care aţi achitat 900.000 de euro din banii noştri! Asta în timp ce voi toţi băseii ignoranţi ignoraţi că în România sunt oameni atât de săraci încât caută de mâncare în gunoaie.
Şi de asemenea pentru mine ROMÂNIA nu este " the Carpathian garden", este GRĂDINA MAICII DOMNULUI.
Pentru că veni vorba de Grădină, condamn crima asupra trecutului, prezentului şi viitorului, condamn proiectul care vizează distrugerea unui colţ de rai: Roşia Montană, « cea mai veche aşezare documentată din România (Alburnus Maior), cu un trecut impresionant: temple, un edificiu cu un hipocaust, necropole, vestigii ale minerilor din toate timpurile care au colonizat Alburnus Maior, galerii de mină romane şi alte numeroase "comori" ». Cum vă permiteţi voi, duşmanii naţiunii, să susţineţi că un proiect, care va distruge această minune a naturii, care va otrăvi pământul şi apele cu cianură, este « benefic pentru România »?.
Cât priveşte brand-ul de ţară,  pentru mine cel mai potrivit brand pentru a reprezenta imaginea României este Coloana recunoştinţei fără sfârşit, lăsată moştenire nouă românilor de marele nostru sculptor Constantin Brâncuşi.
Vă atrag atenţia, dna Udrea, că tricolorul românesc NU este portocaliu aşa cum l-aţi descris în odioasa odă închinată conducătorului vostru iubit. Iar odioasa dvs. afirmaţie: "Aşa este, noi suntem urmaşii lui Traian, ai lui Traian Băsescu" este un sacrilegiu la adresa fiinţei noastre naţionale.
Aflaţi că tricolorul se numeşte aşa tocmai pentru că este aşa cum l-a descris marele nostru Ciprian Porumbescu în „Trei culori”: „Roşu-i focul vitejiei,/ Jertfele ce-n veci nu pier/ Galben, aurul câmpiei,/ Şi-albastru-al nostru cer.” Acesta ar trebui să fie imnul românilor. Şi să am iertare, dar când aud „Deşteaptă-te române!” îmi cam sună funebru a „Veşnică pomenire” şi-a morţilor noştri şi-a vieţilor noastre.
Şi vă mai atrag atenţia că banii noştri nu sunt banii voştri!
Un singur cuvânt am pentru dvs dna Udrea: DEMISIA.
Voi, cei trei mai sus menţionaţi aţi ajuns subiect de banc!
VREŢI RESPECT, RESPECTAŢI-NE ŞI DEMISIILE PREZENTAŢI-NE!
Şi către toţi politicienii:
Nu ne-aţi întrebat dacă vrem să ne împrumutăm de la FMI şi să amanetăm viitorul nostru şi al copiilor noştri! Întrebaţi-ne!
Nu ne întrebaţi ce proiecte vrem noi pentru România! Întrebaţi-ne, ascultaţi-ne şi permiteţi-ne şi nouă să ne luăm în mâinile noastre soarta!

Şi îi întreb pe români: Asta vreţi să fie viaţa voastră: un banc? Sau vreţi să ne unim, să schimbăm împreună această lume şi să transformăm România cu adevărat în Casa Noastră, o Casă cu toate luminile aprinse.
Eroii noştri au luptat pentru ca viitorul să nu fie ca prezentul pe care îl trăiau. Pentru asta trebuie să luptăm şi noi!

Eu nu vă propun să ieşiţi în stradă, pentru că se ştie cum ne califică „aleşii noştri”. Placa e veche şi o ştim cu toţii: „elemente huliganice”, „golani”, „proşti şi inculţi”, bla, bla, bla. Şi ştim de asemenea că atunci când forţa noastră devine o ameninţare la adresa scaunelor lor, „aleşii noştri” înăbuşă revolta într-o baie de sânge.
Iată ce vă propun eu: CAMPANIA ROMÂNILOR -„DEMISIA PREŞEDINTELUI”. Şi iată cum o văd eu această campanie.
Fiecare familie, care a fost şi este afectată de aşa-zisele „măsuri de austeriate”(DESFIINŢARE, DISPONIBILIZARE, ŞOMAJ, RETROCEDARE ...) care se numesc pe scurt GENOCID, să ia câte un plic pentru fiecare membru al familiei şi să pună în fiecare plic un formular de DEMISIE pentru „alesul” nostru. Celor care l-au votat şi acum regretă le sugerez să pună câte 2 plicuri pentru fiecare membru al familiei, un vot de blam pentru votul lor din 2009 şi un vot de blam pentru „ales”. Celor din diaspora care nu au votat dar s-au văzut pe listele de votanţi le propun să facă un plic mare în care să pună 10 formulare de demisie şi să precizeze pe plic:
10 DEMISII pentru că eu NU am votat, dar m-am găsit pe listele de vot.
Textul demisiei:
„Eu, Băsescu Traian recunosc că sunt nedemn să conduc un popor sărac şi cinstit. De aceea vă prezint astăzi __________________ demisia.”
Pe plic se va trece următorul text :
DEMISIA PREŞEDINTELUI
A se depune în faţa Palatului Cotroceni la data de 01.03.2011, dacă Băsescu Traian nu îşi depune demisia până la data de 28.02.2011.

Pentru aceasta propun să solicităm ca Poşta Română să ne pună la dispoziţie în fiecare din sediile sale câte 2 urne: una pentru plicurile noastre şi una pentru donaţiile fiecăruia dintre noi pentru susţinerea acestei Campanii. Asta pentru a le demonstra „aleşilor” noştri că din banii noştri se poate finanţa şi VOTUL DE BLAM şi nu doar fraudarea masivă a alegerilor.
Şi de asemenea să solicităm Poştei Române să numere aceste DEMISII la fiecare sfârşit de săptămână  şi să prezinte public rezultatele. Iar dacă până la data mai sus menţionată „alesul” şi toţi ai lui nu îşi vor prezenta demisiile, maşinile Poştei Române, însoţite de cele ale Armatei, Poliţiei şi Jandarmeriei şi de toţi cei care trebuie să-i apere pe Români şi România, iar nu pe infractori, să se deplaseze la Palatul Cotroceni şi să descarce în faţa acestuia sacii de plicuri care se vor strânge în CAMPANIA NOASTRĂ „DEMISIA PREŞEDINTELUI la data de 01.03.2011.
Trimite prin e-mail
Şi vă îndemn, asemenea lui  Mahatma Gandhi: Fiţi VOI  înşivă schimbarea pe care vreţi să o vedeţi în lume.

Cine sunt eu? O Moldoveancă născută în Ardeal şi crescută de bunici la câmp şi de  părinţi la munte. Sunt una din fetele bunicii care m-a învăţat cum să seamăn grăunţele, cum să fac păpuşi din păpuşoi, cum să împart tot ce am cu cei amărâţi.
Ce sunt eu? Iaca sunt şi eu o ceşcuţă de lut frământată şi trecută prin foc de mâinile lui Dumnezeu, care este Olarul nostru al tuturor. Şi tocmai pentru că sunt de lut, ştiu că mă pot sparge oricând, dar nu vreau să mă sparg cu inconştienţă, indiferenţă şi laşitate, ci cu demnitate. Dar pentru a înţelege mai bine vă invit să citiţi povestea ceşcuţei de ceai, tălmăcită de  Părintele Arsenie Boca, Sfântul Ardealului nostru.
Cu sinceritate,
Un Român din România

*
"O familie a plecat într-o excursie în Orient să cumpere ceva dintr-un frumos magazin de antichităţi, pentru celebrarea celei de a 25-a aniversari de la căsătorie. Amândurura le plăceau antichităţile şi produsele din argilă, ceramice, în special ceştile de ceai. Au observat o ceaşcă excepţională şi au întrebat:”Putem să vedem ceşcuţa aceea? Nu am văzut niciodată ceva atât de frumos.” În timp ce doamna le oferea ceea ce ceruseră, ceşcuţa de ceai a început să vorbească: “Voi nu puteţi să înţelegeţi. Nu am fost de la început o ceşcuţă de ceai. Cândva am fost doar un bulgăre de argila roşie. Stăpânul m-a luat şi m-a rulat, m-a bătut tare, m-a frământat în repetate rânduri, iar eu am strigat: “Nu face asta!”,“Nu-mi place!” “Lasă-mă în pace,” dar el a zâmbit doar şi a spus cu blândeţe:“Încă nu!”. Apoi, ah! Am fost aşezată pe o roată şi am fost învârtită, învârtită, învârtită. ”Opreşte!” Ameţesc! O să-mi fie rău!” am strigat. Dar stăpânul doar a dat din cap şi a spus, liniştit:”Încă nu.” M-a învârtit, m-a frământat şi m-a lovit, şi m-a modelat până a obţinut forma care i-a convenit şi apoi m-a băgat în cuptor. Niciodată nu am simţit atâta căldură. Am strigat, am bătut şi am izbit uşa ... “Ajutor! Scoate-mă de aici!”. Puteam să-l văd printr-o deschizătură şi puteam citi pe buzele sale în timp ce clătina din cap dintr-o parte în alta:”Încă nu.” Când mă gândeam că nu voi mai rezista încă un minut, uşa s-a deschis. Cu atenţie, m-a scos afară şi m-a pus pe raft... am început să mă răcoresc. O, mă simţeam atât de bine! ”. Ei, aşa este mult mai bine” m-am gândit. Dar, după ce m-am răcorit, m-a luat, m-a periat şi m-a colorat peste tot… mirosurile erau oribile. Am crezut că mă sufoc. “O, te rog, încetează, încetează", am strigat. EL doar a dat din cap si a spus: “Încă nu!” Apoi, deodată, m-a pus din nou în cuptor. Numai că acum nu a mai fost ca prima dată. Era de două ori mai fierbinte şi simţeam că mă voi sufoca. L-am rugat. Am insistat. Am strigat, am plans, eram convinsă că nu voi scăpa. Eram gata să renunţ. Chiar atunci, uşa s-a deschis şi EL m-a scos afara şi, din nou, m-a aşezat pe raft, unde m-am răcorit şi am aşteptat, şi am aşteptat întrebându-mă: ”Oare ce are de gând să-mi mai facă?” O oră mai târziu mi-a dat o oglindă şi a spus: ”Uită-te la tine.” Şi m-am uitat. Aceea nu sunt eu; aceea nu pot fi eu. Este frumoasă. Sunt frumoasă!!! El a vorbit blând: “ Vreau să ţii minte, ştiu că a durut când ai fost rulată, frământată, lovită, învârtită, dar, dacă te-aş fi lăsat singură, te-ai fi uscat. Ştiu că ai ameţit când te-am învârtit pe roată, dar, dacă m-aş fi oprit, te-ai fi desfăcut bucăţele, te-ai fi fărâmiţat. Ştiu că a durut şi că a fost foarte cald în cuptor şi neplăcut, dar a trebuit să te pun acolo, altfel te-ai fi crăpat. Ştiu că mirosurile nu ţi-au făcut bine când te-am periat şi te-am colorat peste tot, dar, dacă nu aş fi făcut asta, niciodată nu te-ai fi călit cu adevarat. Nu ai fi avut strălucire în viaţă. Dacă nu te-aş fi băgat pentru a doua oară în cuptor, nu ai fi supravieţuit prea mult fiindcă acea întărire nu ar fi ţinut. Acum eşti un produs finit. Acum eşti ceea ce am avut în minte prima dată când am început să lucrez cu tine...”
Morala este aceasta: Dumnezeu ştie ce face cu fiecare dintre noi. EL este OLARUL, iar noi suntem argila LUI. EL ne va modela, ne va face şi ne va expune la presiunile necesare pentru a fi lucrări perfecte care să împlinească buna, plăcuta, sfânta SA voie.
 Dacă viaţa pare grea şi eşti lovit, bătut şi împins aproape fără milă; când ţi se pare că lumea se învârteşte necontrolat, când simţi că eşti într-o suferinţă îngrozitoare, când viaţa pare cumplită, fă-ţi un ceai şi bea-l din cea mai drăguţă ceaşcă, aşează-te şi gândeşte-te la cele citite aici şi apoi discută puţin cu OLARUL.
 "Asta îmi este toată misiunea şi rostul pe pământ, pentru care m-a înzestrat cu daruri – deşi eu sunt nevrednic. Pentru asta sunt solicitat în toate părţile, ca să propovăduiesc iubirea lui Dumnezeu şi sfinţirea oamenilor prin iubire. De alte gânduri şi rosturi sunt străin."
Pr. Arsenie Boca

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu